Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har inte skrivit något på år och dar , och när jag väl skriver något blir det ungefär som den här - lite fjantiga kärleksförklaringar baserade på drömmar. Att jag var och såg en underbar föreställning med Emil Jensen igår lyser kanske igenom lite...


Det är lättare sagt än gjort/en kärleksförklaring

På tv visar de den mörka sidan av världen,
och pratar om jordens undergång.
Men när jag känner ditt huvud vilandes mot min axel
orkar jag inte se på någon nyhetssändning.

På radion säger de att århundradets storm är på väg,
och att vi alla måste ta skydd.
Men när jag hör dig säga mitt namn
orkar jag inte lyssna på något radioprat.



Någon sa till mig att jag skulle tänka på barnen i Afrika
innan jag slängde maten.
Men när jag sitter i din famn och lyssnar på Emil Jensen så tänker jag
precis som han att
när hjärtat vill slå på stort är det lättare sagt än gjort.




Fri vers av JohannaCarlsson
Läst 574 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-14 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohannaCarlsson
JohannaCarlsson