Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det blir inte så mycket skrivet längre, och jag tycker inte alls om det. Så jag är rätt rostig, men man får vara det ibland.


Solkatter, smilgropar och andetag

Dina långa, djupa andetag i ett knäpptyst rum.
Solkatter springer längs med väggarna
och jag vågar knappast andas.

Din bröstkorg lyfts och sänks under den blå skjortan.
Jag är som hypnotiserad
och tar mod till mig och viskar i ditt öra:
Vet du? Du påminner mig om vattenpussar.
Dina smilgropar träder fram och du säger
att du inte riktigt förstår men att det var fint sagt.


Dina långa, djupa andetag i ett högljutt rum.
Det springer inga solkatter längs med väggarna
men jag vågar andas.




Fri vers (Fri form) av JohannaCarlsson
Läst 497 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-23 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohannaCarlsson
JohannaCarlsson