Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Internt


Vad sa du frågade Gösta

Det var internt svarade Rigmor

Och därför extra fängslande för oss att höra sa jag




Fri vers av eva m h
Läst 195 gånger
Publicerad 2009-11-28 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eva m h