Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första advent

Nu lyser stjärnor i vart hus

Vi tänder ock det första ljus

Men snön den fattas utomhus




Bunden vers (Rim) av eva m h
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-29 02:05



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Lika här marken är fortfarande grön
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

eva m h