Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarna du gav mig


Drömmer om dig

En gång var vi hos dig


Dina papegojor

bad mig gå

men du höll mig kvar

länge i din famn


Innan vi älskade

natten lång

till fåglarnas toner



Deras jämmer

blev vår portal

vi trotsade världen



Varm är din blick

Du talar mitt språk

Jag är galen i dig


Vill krypa in i dina ord

under din hud och kittla dig

att förstå min innerliga

åtrå till dig.









Fri vers (Fri form) av Cosmic Johanna
Läst 766 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-11-29 17:33



Bookmark and Share


  livsdans
Vackra meningar av älskan!
2010-01-02

  firefire
Underbar poesi!
2009-12-19

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart.
2009-12-07

    ej medlem längre
Ordvärme
som stannar kvar
2009-12-03

  Gunnar Hilén VIP
Stanna där...kan du det vännen ? Hoppas !
2009-11-30

  Christine Sabel
Underbara popplande rader...
2009-11-29

  Michaela Dutius
Poesi
om ett vi
som berör och lyser
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna