Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TACK min o vän

 

Tack min o vän
du visade till slut
vem du är

Tack min o vän
din chans förbrukad
ens till vänskap

Tack min o vän
du satte mig i klistret
som jag redde ut

Tack min o vän
du ljög mig rakt upp
i mitt ansikte

Tack min o vän
du lomade iväg
när du avslöjades

Tack min o vän
du kan inte längre
kontrollera mig

Tack min o vän
det finns inget mer
du kan locka mig med

Tack min o vän
ditt agerande hjälpte mig
lossa sista filtret från mitt öga

Tack min o vän
ditt sanna jag kan aldrig
möta mitt sanna jag

Tack min o vän

 

© Gunilla N
    091128




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-30 00:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så kan det onda vändas i något gott.
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP