Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för besöket Anna


Först då kan tanken lyfta







Rimfrostvackert och
spindelvävsskört

den blötvarma kroppen blev sval
när det kändes som sega trådar
drogs åt kring ett
vitt kallt rimfrostfodral





kanhända är det så
att det är fint att få reda på
att sorg och död är mer än svart och gråt


först då kanske tanken kan nå
fågeln som kvittrar på
den gren

den aldrig suttit på




Fri vers av Bim
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-30 17:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så fin och sorglig...
2009-12-01

  Tothem
Bokmärkt! En vacker text som lyfter från svart till ... mjukt.
2009-12-01

  lodjuret/seglare VIP
det här påminner mest om poesi, vackert och känslosamt
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Bim