Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utelåst.

 

Utelåst inneboende.

Sällskap; cigaretter och välkomponerad musik.

Novemberkylan bryter sig in trots gott om kläder.

En öreslös mobiltelefon skulle tankas,
bankkontot skulle ha fyllts med riksdaler.

Fel i mekanismen?

Tröttsamt.

Ner tillbaka till folkvimlets gator.

Huvudstaden rör sig ovetandes om hur min situation beter sig.

Men de skulle ändå inte bry sig.

Inte jag heller, en bagatell i det som kallas livet.

Räddningen, en själ jag bor med.

Paus i arbetet, i butiken på hörnet.

Tack för nyckeln tillbaka till värmen.

Nu är jag varm igen.

 




Fri vers av Kape
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-30 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape