Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tragik


Den svarta skolan

Först var det Anna som blev överkörd av en rattfyllerist i Österrike. Hennes liv gick inte att rädda. Hon dog .

Sen var det Linda. Hon blev påkörd på ett övergångsställe i Frankrike under en campingsemester med sin familj. Hon dog.

Sen var det Tina som drunknade i Bornholm. En undervattenström drog ner henne på djupet. Vittnen blev brodern och pojkvännen. Hon dog.

Sen hade vi Lotta. Hon var med i svartsjukedrama och blev sjuten av sin före detta pojkvän som därefter sköt sig själv i huvudet. Båda dog.

Sen var det Peter som var med om en motorcykelolycka. Han hängde efter en lastbil ett bra tag. Han dog.

Fem ungdomar miste livet under min tid på den svarta skolan.
Jag tänker på dem ofta...




Övriga genrer av Charly
Läst 313 gånger
Publicerad 2005-10-21 19:19



Bookmark and Share


  Jessi
Näää, fy vad hemskt!!
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly