Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är att klara svårigheter tillsammans

Kärlek är det här

Så många berg vi har bestigit

En massa hinder

men du och jag

kliver tillsammans ur elden

Starkare än någonsin

Nästintill oberörda




Fri vers av Charly
Läst 774 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-02 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly