Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedan vilade hon






Hon målade på siden
ivrig med yviga rörelser


medan kroppens alla organ
bråkade om medicinen


sörplade hjärnan åt sig som
en torr tvättsvamp och lade
överskottet som en svettrem
i pannan


hon höll sig till blålila skalan
och lyfte upp med vitt och guld


det otroliga var inte att handskas med färgerna

snarare att det fanns en punkt ett avslut
som sa att det var klart

en nöjsamhet med att inget varade i evighet




Fri vers av Bim
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-02 17:32



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Vilken själslig styrka både hos berättarrösten och i själva berättande, själva språket och uttrycket
2009-12-06

  Tothem
Den här texten fångar mig, först blir jag sorgsen sedan glad och slutligen känner jag mig oändligt sorgsen igen. Kram
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Bim