Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackraste av alla mina misstag



Tonåren
vi var aldrig så odödliga
som vi trodde då
men vi överlevde

nu smeker jag försiktigt
över min trasigt vackra kropp
över brännmärkena
där fallna stjärnor har landat
och blåmärkena
efter önskningar som slagit in

i mitt huvud följer jag
mina misstag likt fotsteg
som leder mig hit, till dig
och jag ångrar ingenting

för här i vårat eget
lilla fantomfängelse
av underbart kaos
och tur i oturen
vill jag inget hellre
än att somna i din famn

och även om jag aldrig
skulle vakna upp igen
så önskar jag inget ogjort




Fri vers av The Stargazer
Läst 592 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-12-06 18:45



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Non, je ne regrette rien! Kan ändå inte göras ogjort...
Mycket vacker och med fin filosofi.
Möjligen har ett par extra bokstäver slunkit in i tredje strofens första rad... ;-)
2009-12-09

  expose
Så vackert! Som pärlor på tråd i en skymningssaga.
2009-12-08

  Knickedick
Gillar slutet, som foermedlar denna laettnad att man inte aangrar naagot
2009-12-08

  Glensan
Text som går rakt in i hjärtat
Fantastiskt hur du hittar alla
vackra ordkombinationer:

"över min trasigt vackra kropp"

"där fallna stjärnor har landat"

Så himla vackert, jag njuter
2009-12-07

  eelinpersson
väldigt vacker, men det är inte det som är saken,
det är så mycket tanke och sanning bakom den.
bra
2009-12-07

  Pyrén
Den här dikten är bara helt fantastisk.
Jag kan inte skriva något smart, mer än...wow.
2009-12-07

  Ola Rydberg
Riktigt bra
gillade lite extra
stycket

(nu smeker jag försiktigt
över min trasigt vackra kropp
över brännmärkena
där fallna stjärnor landat
och blåmärkena
efter önskningar som slagit in)
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

The Stargazer
The Stargazer