Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har ni hört låten tidigare?? "Ni vet vems" mantra? "Jag hatar, jag hatar, jag hatar"


Guds grammofon

Jag tror att Guds grammofon har fått spel -
tomten och granen är djävulens fel
käraste Jesus är allt vi behöver
allting annat oss andligen söver
överallt ser han blott synd och skam
hatfylld vandrar han gatan fram
dystert förflyter hans levnadslopp -
en trångsynt själ i en skoskavd kropp




Bunden vers (Rim) av papillon
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-24 19:27



Bookmark and Share


  halmstrå
Hähä, jag tror du har pillat in den där stenen i din egen sko.
Så den skaver!
Lagomelakt och rimvasst!
2009-12-25

    ej medlem längre
Och vad Jesus själv skulle ha sagt om saken är ju en helt annan femma...
2009-12-24

    ej medlem längre
"Grammofon"? Skulle det inte ha stått "Grammo-FÅN"?

Nåja. Jag ska inte klaga. "Ni vet vem" verkar ju inte helt lycklig och tycks hellre vilja sprida hatets budskap än kärlekens...
2009-12-24

  Nanna X
va fan det är inte så lätt att vara vidsynt när man är skoskavd, jag vet.
2009-12-24

  lycksele
Ibland tror jag det finns byråkratiska kristna. Som missunnar mänskor glädje och fest. Bara för att den glädjen inte har dom 'rätta' förtecknen.
Kan glädjedödare verkligen vara evangelister?
*evangelium = glädjebudskap
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

papillon