Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragment

Farsan sa att det var jävligt dumt
av mig att käka upp frukten från bålen
som jag gjorde kvällen innan
och kom hem med tre lock öl
och bortsöpen plånbok

det är jobbigt att att vakna på fel håll
och du ska inte tro att du får allt
bara för du har moderatfrisyr
och en skattesmitare som farsa

du ska inte tro att sverigedemokraterna
når fyraprocentsspärren
när du själv nått en promillespärr
och egentligen inte vill det

det är ett jävla jobb att runka på fyllan
tänkte jag innan jag somnade
efter frillesås årsfest
det går fan inte att runka
med saftballe

och jag tror inte att allt löser sig
som jag trott innan
för körkortet kom aldrig i corflakespaketet
men jag undrar hur epilepsimannen
från Kortedala fick sitt

du ska inte tro att du är från Kungsbacka
om du är bosatt i Åsa
och tro inte heller att du är Göteborgare
om du är en jävla Onsalabo

jag vet en som tror att han är snickare
bara för att hans farsa är det
och Erik över broa spydde inte senast
men jag spydde i en påse på pendeln hem
från en svartkrog i göteborg
och skyllde på maten jag aldrig åt

men jag runkade inte efter årsfesten
och tro inte att jag har en bokstavskombination
för att jag brukar göra det
till italiensk hårdporr

och tro inte ett jävla skit,
när du vet att du har fel.




Fri vers av KevinBroberg
Läst 635 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-07 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg