Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
schup.


Det var bönner och ett par kålleredspojkar

En bolagslangad låda öl
ett par klasskamrater jag aldrig
vet vad de heter,
för jag har aldrig brytt mig heller
ett gäng bönner från Fjärås

Vi är i Hällevik, baby
och det är ett nyår
där alla känner mig
men jag inte kan namnet på hälften
jag låtsas att jag vet
för vi är i Hällevik, baby

Jag har precis lärt mig
att vakna upp och berätta för dig
hur vackert nyvaken du är
för jag älskar mina ögon
när jag är med dig

Ett par Kålleredspojkar slåss
någon snor ett utgånget Lisebergskort
en får en tavla i huvudet
någon av dom tjatade om
arbetsklassen, någon annan var rakad

Vi är i Hällevik, baby
och det fanns ingen mottagning
på telefonen men folk ringde ändå
jag försökte en gång med
men vi är i Hällevik baby

Jag torkar spyorna
på toa ett, två och tre
för jag är rörläggare,
jag tål det sa dom
och jag sa det med
hörde jag

Med en halvfull skumpa
och en kopp fjärås-kaffe
och med dig, baby
så slog klockan fem
och vi var i Hällevik, baby

Jag vet inte hur jag kom dit,
men jag kom fan hem
till slut
till dig, baby




Fri vers av KevinBroberg
Läst 810 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-11 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg