Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen har stånd

Titta på mig
så hör hur mitt hjärta bultar,
ta på mig förhelvete
och känn på någonting annat
som kan pulsera,

kuken.

För det är så jag har lärt känna dig
komma in på den där insidan,
insidan som är så jävla viktig
för mig, för dig och alla som förstår,

inte på Rocco Siffredi-vis,
som Katrineholmstjejen ville ha det
och fick det,

i röven med en lätt hårdragning.

Hannes sa sanningen om livet,
att på buss 732 pratar man fram till åsaskolan
innan tystnaden hugger tag i käften på alla.

Jag säger att sanningen om livets mening
började en kväll i idala,
trots att han poeten som finns på wikipedia
sa att sanningen var att idala var slentriansex.

Titta på mig,
så vet du att jag är rock 'n roll
men känn på mig förihelvete
så ser du att jag är en jävla ballad av Skid Row,
eller någonting liknande

För jag säger godnatt, min ängel
när du redan somnat
på min arm

känna,
tänka mysigt
men vakna

känna,
tycka kärlek
och undra varför i helvete kärlek
får armar att sticka så förbannat.

Kuken står
som en sopkvast mot garageväggen
när man vaknar,
ovårdad med hårt skaft

Jag säger att sanningen finns,
så länge man har stake att visa den.




Fri vers av KevinBroberg
Läst 661 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-18 23:44



Bookmark and Share


  bergsdotter
"Jag säger att sanningen finns,
så länge man har stake att visa den."
Du är begåvad!
2010-10-12

  Kim S.
Du är genial.
2010-07-21

  sellout
ojoj, jag småler visst denna jävla fredagskväll. tack du.
2010-06-18
  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg