Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oberörd

trots den tunga trafiken
trampar han hårt på gasen

krockar vi så dör jag,
tänker hon
med ett léende




Fri vers av vilsen
Läst 515 gånger
Publicerad 2005-10-22 17:23



Bookmark and Share


    skrutten
dock håller jag med "rebekah" här.
men också "livräddaren", frsvinner du, vet jag inte vad jag ska göra!
2006-10-27

  Jessi
Jo, när man är deppig och inte rädd om sig själv kan man känna just så här
2005-11-03

    entillsomdu
mm..bra.! känner igen känslan..man lixom bryr sig verkligen inte.
2005-10-31

    livräddaren
krocka inte!för då dör jag...jag älskar dig!jättefint...jag vet hur det känns :(
2005-10-23

  leopardia
jag vet inte om det där lilla leendet är så oberört, jag tycker att dessa rader träffar den där retelsenerven rätt bra. skönt skrivet, helt enkelt.
2005-10-22

    ej medlem längre
Känner igen denna känsla av totalt "whatever!" som man kan ha emellanåt.
2005-10-22
  > Nästa text
< Föregående

vilsen