Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kom en ny årstid - min vän

 

stå för det vi var
stå kvar
håll fast vid brustna drömmar
drömmande
blind vid min sida
kalla det kärlek
det som var

tiden ger mig inget val
än att separeras
från mitt gamla
hårda 

jag fångar ögonblick
till diamanter
samlar liv
jag borde ha levt

vid din sida
far tiden förbi
byter kärlek
går i repris

men ögonblicken 
vi hade
har jag sparat
hårt knutna
inom ömmande bröst
har jag älskat dem

eviga

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-10 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo