Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förspillda ord - innan natten

 

föräldralös
kråkunge
dansar naken
på spåret
det bär henne 
från omedveten smärta
känslomässig koma
stranden spolas bort
den lilla biten
där sanningen stod skriven
namnen 
sanningen
det snurrar
hennes tankar
hela livet snurrar
fångad
i en falsk dröm
om kärlek
köttet 
som slits 
blodet som rinner
röda läppar
förspillt blod
förlorad kärlek
hopp
mörker
lögnen

gav honom

hennes

sömn

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-10 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo