Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

simma lugnt inatt

natten tar dig ändå dit
du inte vill
och faller gör du garanterat
om du envist klamrar dig
fast
du är rädd att falla

klippan gör ont
att slå i
...

lika bra att vara vaken
skriva dikter
ingen kan elda upp

pränta in något
du inte ens själv
förstår dig på

i någon annans insiktsfulla
sinne





Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-10 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo