Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har val

Jag står på toppen av ett höghus
Jag tittar ner
En röst i mitt huvud säger åt mig att hoppa
Orden ekar i huvudet
Jag tvekar
Rösten säger ja
Men jag säger nej
Jag väntar
Jag väntar på ett tecken
Ett tecken på om det är värt att leva




Fri vers (Prosapoesi) av SvartaFåret
Läst 236 gånger
Publicerad 2009-12-12 18:29



Bookmark and Share


  Ari Viklund
har talat med den som
hoppa, liv är värt leva!!
svaret från en döende,
ångrar ångrar och dör

nästan, men överlevde
med kropp i benbitar..
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

SvartaFåret
SvartaFåret