Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Ångrar dig

Ångrar varenda smekning. Alla kyssar. Din kuk i min mun.

Du står där med din överlägsna jävla blick. Haglar anklagelser över mig. Hotar att om jag ljuger, om det visar sig att det jag säger inte är sant, då jävlar. Vad fan ska jag akta mig för "babe"? Dina händer? - de har redan fläckat mig blå. Du skrämmer mig inte. Slå mig och jag slår tillbaka.

Ångrar alla nätter. Varenda stön. Min hand lätt mot din kind.

Vad du själv har gjort svarar du inte ens på. Ett ärligt svar kan du fan ge mig? Vi står i dörren till köket på stans hetaste nattklubb. Slås av din blick, den jag föll för. Fan vad jag hatar dig nu. Du har väl knullat varenda vinglig brud här inne. Och så har du mage att kalla mig för slampa.

Ångrar varje smygande morgon. Din tyngd. Att jag gav dig mina bröst.

Jag har inte rört en enda man sedan jag fann dig. Önskar att jag horat precis som du. Jag skriker nu. Puttar dig bakåt och skriker. Hon drar i min arm. Försöker slita mig bort. Vill döda dig, slå sönder dina läppar, krossa varje bit av din hud jag smekt. Du äcklar mig med minnet av hur jävla skön jag vet att du är. Fuck.

Ångrar varenda sekund vaken med dig. Din tunga. Att jag svalde.

Skiter fullständigt i att jag vänder blickar. Plutade munnar som kan suga dig hur jävla mycket de vill. Du och dina hot kan dra åt helvete. Vill dränka dina ögon. Skakar. Äcklas av att du ändå tänder mig, men aldrig, aldrig att jag rör dig igen. Säg vad fan du vill, vi vet båda vem horan är.

ÅNGRAR DIG.
Fri vers av malin...
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-13 03:15Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
skönt att spy ur sig!
2009-12-13

  stenen/ Yv Ericsson
Underbarvräkaursigalltjävlaskit dikt!!! BRA!! Fast jag skulle se det som så att det som i sista radenär han som ska ångra sig. Men har ju åtminstonde varit upphov till denna mycket bra dikt.
2009-12-13

  Mr Lindemann VIP
Vet inte om det är så hälsosamt att ha kuk i mun
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...