Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I grågryningen stod skäran av den avtagande månen precis över granskogshorisonten.


Månklo i nedan - distika

Månen som klo river gryning, hårt hugger skäran i nedan
står som en vass parantes, mörkaste veckan är här
vänta, blott vänta, becksvart ej evigt förbliver
Ljuset skall tändas på nytt, gastarnas vecka förgå




Bunden vers av papillon
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-13 23:04



Bookmark and Share


  halmstrå
just precis, kallt och jävligt och mörkt och äntligen hoppfullt för att man vet att det vänder. Jippiiiiii
2009-12-14

  Nanna X
yes vilken tuff dikt!
2009-12-14

  vera gade VIP
"klo river gryning" - härlig vargkänsla
2009-12-14

  thyra
Vackert! Ljuset kommer snart igen :)
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

papillon