Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hakar på - men detta är bara ett minne......


Mera höstregn

Påträngande doft
leriga spår av tassar
Lätt höstregn




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 21:33



Bookmark and Share


  halmstrå
nej men nu är det ju vinter
äntligen
och luktar snö
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

papillon