Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... del 15




leka fisk (15)


Nunfhunh
uhhhh

fötterna stampar
luften pumpar
från mage
till näsa och mun

luften viner in
luften susar ut

nuuhf

Ida leker fisk




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Monika A Mirsch VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-15 07:51



Bookmark and Share


  Anna*
Underbar gestaltning!
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP