Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


- MÖTEN -


att gå över ....

... att gå över ...

gränsen mellan dig och mig

mellan dina ord och mina

mellan din glädje och min

... +

.... +

 

Det e mycket som förblivit osakt ...

mycket jag funderat över
i mina knutar

mycket jag inbillat mig
att det bara e jag som
förstår ....

Vårsolen värmer

och ställer allt till rätta

Ett gott slut på denna april!

 




Skapa | Skriva av Monika A Mirsch VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-04-28 14:34



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Gott ordat och fint sagt! något att om slå vakt!
2024-05-10

  Eva Langrath VIP
Så fint du knyter ihop slutet på din dikt.
2024-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Vårsolen har en magisk förmåga att lösa knutar.
2024-04-29

  Maria Sundelin VIP
Ibland är det bästa vi kan göra att lita på hjärtat
Kramar
2024-04-29

  Kungskobran VIP
Det är våren
det är våren
som kommit
tillbaka igen
och med den kärleken
2024-04-28

  Blomma-Stjärna VIP
vårsolen har en förunderlig förmåga att värma våra hjärtan!
2024-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP