Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... del 19<br> Fotot: eget


plask i baljan (19)


Ida plaskar i baljan
ena handen i

fingrarna
på helspänn

andra handen i

fingrarna måste

vågor ur fatet
vatten sprider sig

över bord och golv




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Monika A Mirsch VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-15 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP