Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... del 22




pling på golvet (22)


Henry på äventyr

sten följer sten

mot golvet

plirr pling plirrrr




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Monika A Mirsch VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-15 08:01



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hii vilken liten fin herre..man ser verkligen hur engagerad han är i det han håller på med underbart!!
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP