Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... del 24




snipp och snapp (24)


Och nu är sagan slut,
sagan sprungen ur Idas och Henrys verklighet.
Två små, just fyllda ett år.
Orden är ännu tjut, babbelbubbel och suckar.
Leken fylld av mening och upptäckter.
De små har bjudit oss vuxna
på munsbitar av fantasifulla ögonblick.

filmen ”Lekande forskare” inspelad 1995 av FilmiNova
bilderna ordade till text 2009 av Monika Riihelä


http://www.edu.helsinki.fi/lapsetkertovat/lapset/In_English/Playing/Playing_paa.html




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Monika A Mirsch VIP
Läst 550 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-15 08:04



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Barn är ett folk och dom bor i ett främmande land..ja verkligen..tack min vän!!!
2009-12-17

  Eva Langrath VIP
Tack för att jag fick följa med på denna härliga upptäckarresa där du så fint visar barnens lust och nyfikenhet.
2009-12-16

  stenen/ Yv Ericsson
Tusen tack:)! och kramar till dig och huvudpersonerna.

mycket kul att ha detta när de blir lite större:)
2009-12-15

  Berit Robin Lagerholm VIP
En underbar resa i ord och bild.
Jag har suttit med leende på läpparna nu i en bra stund och följt denna kavalkad av kärlek. Underbar.
Vore fint som riktig bok att hålla i handen.
2009-12-15

  Catharina Edin VIP
En rikltig bilderbok för vuxna och barn har du skapat!
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP