Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snödrev - haiku

Som en vit piska
sveper snöyrans snärtar -
min väg utplånas




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 551 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2009-12-16 20:43



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Dramatiskt och ursnyggt kreerat!!!
2009-12-18

  halmstrå
döden i förklädnad...
2009-12-17

    ej medlem längre
som en fåk på öland! brabra!
2009-12-17

  Nanna X
du fångade min morgon!
2009-12-17

  thyra
Fin bild som jag ser här!
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

papillon