Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Segregationens städer.

 

I den kärleksfulla staden söder om söder,

existerar inte vilsna själar eller hjärtan som blöder.

 

I den hatiska staden öster om öster,

pratas det bakom ryggen med fientliga röster.

 

I den glada staden väster om väster,

lyckorus välkomnar objudna gäster.

 

I den ledsna staden norr om norr,

hålas beklämda själar med borr.

 

 

Tänk vad segregerat vårt samhälle är,

någon; förklara varför det är så här?




Fri vers av Kape
Läst 318 gånger
Publicerad 2009-12-17 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape