Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett möte


pianofingrar och pianoanlete

pianofingrar vidrör
svarta tangenter
bringar
fram en klang
utan dess like

hans händer
håller hennes
hårt
styr dem
över ett landskap av
svart
och vitt

aukustiken sprider
klangen
genom fönsterglaset
fångas lätt
upp av vinden

han ler
vänligt
hon rodnar
varmt

han viskar
kantiga ord
händer möter höfter
för ett ögonblick

glöden på hennes
kinder
tänder en
rasande eld

tapplande, trevande
tveksamt
trycker hon sin figur
mot hans

fast hon redan vet
att hon passar
så precis
intill hans
iskalla kind




Fri vers av Clockwork
Läst 542 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2009-12-17 21:33



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Det var vackert, uttrycksfullt, kärleksfullt och toppen, den sista strofen:
"Fast hon redan vet
att hon passar
så precis
Intill hans
iskalla kind"

du får mig att längta efter min kärestas iskalla kind i vintervind
2010-02-19

  Snabbköpskassörskan
Jag tycker Lindemann bör skämmas!
Så fint ungdomar här uttrycker sin längtan om något

sedan är det väldigt romantiskt och fint, detta något som känns här!
2010-02-19

  Mr Lindemann VIP
Jag hoppas att Parzifal inte är alltför känslig idag, det kan då anses att du inte tillåter avvikande åsikter om texterna här.
2010-02-19

  L Patrik W Johansson VIP
orkar man läsa åldern på författaren (av den här och flera andra på den här sidan) så blir den än mer magisk

bra gjort

Be well,
LPatrikWJ
2010-02-19

  Daniel_78 VIP
jag tycker om mötet mellan
han, hon, varmt och kallt
inne och ute
musiken och de tysta tankarna

jag tycker också om stycket

Genom fönsterglaset
Ut i staden
Ut i världen

jag kan hålla med att det känns
1700tal men tycker nog att det är
en charm att lyftas dit.

en stämningsfullt väljarbetad dikt
2010-02-19

  Bibbi VIP
Mycket berörande text.

Applåd!
2010-02-19

  Mr Lindemann VIP
Jaha, lite sådära 1700- tals romantik inflättad i ett rosaskimrande 2000-tal som när drömmar om gullegull mellan två
som inte har nattats rätt
2010-02-19

  Anna*
Stark text som berör
2010-01-17

    The Poisoned One
... Det finns inga ord.
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Clockwork
Clockwork