Ett poetiskt experiment författat av Kape och eelinpersson.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Ett poetiskt experiment författat av Kape och eelinpersson.




Poeternas höst.

 



Spruckna läppar och rödsprängda ögon
Tankar om evigheten i framtiden nöter själen
Kaotiska funderingar havererar vardagen
Lipsyl och nedfällda ögonlock hjälper inte



Korpar förgyller himlen i samband med mörkrets ankomst
Att leva, att dö, att vinna, att förlora
Att lägga sig ned eller att ställa sig upp
I en storm som skrämmer & i ett regn som piskar
Vemod känns så närbeläget
Närhet så avlägset



Avskurna kärleksband, brända känslor
Knivar hugger besinningslöst i eldinfernot
Levande blev död, vunnen blev förlorad
Ovädret bosatte sig i verkligheten



Avslöja ett hjärta, som aldrig kommit tills tals
hugg i band, som aldrig återfunnit sin ände
skrik som en gris
ett skrik som slår tillbaks i väggen


Slöa eggar drar ut på den ohyggliga smärtan
Tiden som läker alla sår förblöder hjärtat
Blödande själ omfamnar vilsna kärleksfunderingar
Total tomhet inflyttad, ingen återvändo anas




Fri vers av Kape
Läst 367 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-18 10:38



Bookmark and Share


    Char-Lee
mkt bra!
Kape från Östersund månne?
2009-12-20

  aol
så våldsamt kaotiskt, gillas,
2009-12-19

  Mr Lindemann VIP
Ja, lite överlastade bilder du förmedlar här med ord
två meningar sticker ut
till slut:
"Kaotiska funderingar havererar vardagen
Lipsyl och nedfällda ögonlock hjälper inte"
2009-12-18

  Mats Henricson
Mörkt Vemod, skildrat med Hetta och Brutalitet !
2009-12-18

  Kape
Inspirerande experiment må jag säga!
2009-12-18

  eelinpersson
daaamn good.
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape