Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN tungsinte RIDDAREN

en tungsint riddare är jag
som släpar mig fram i träsk
mina ord förklarar natt aldrig dag
och min mening är aldrig fjäsk

en tungsint riddare är jag
där kompliciteten är mitt namn
där styrkan är hur man är svag
och hur man hamnat i lucifers famn

en tungsint riddare är jag
där hatet beskriver min stig
där ångesten och oron är lag
med konflikter och olösliga krig

för jag är poeten med tungt hjärta
med djuphet i min sakrifag
där allt bara är olidlig smärta
en tungsint riddare är jag




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 358 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-18 16:00



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
När man själv gråter är sånt här en lisa för själen !
2009-12-18

    ej medlem längre
Snyggt!
2009-12-18

  Lindalou
Jag gillar denna, rim är min melodi. Texten flyter så bra och tungsinnet, det passar mig bra det också.
Snyggt.
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé