Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är Störst..

Kärlekens enorma styrka
väldiga kraft
är större än Niagarafallen
mäktigare än Hoover Dam
när dess portar öppnas..
mycket högre än Mount Everest
majestätiska berg
inget går att jämföras med Kärleken
Störst av allt är den..











mare




Fri vers av mare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-19 11:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Förkroppsligad i Jesus Kristus, den största gåvan.
2009-12-19

    ej medlem längre
Så sant så sant.
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP