Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surt, sa räven eller Den pilske profetens klagan......

Ack, se hur Guds barn
får kalla små fötter!
Kvinnor är skarn -
han sprungit sig trötter

Hans bockfot fått skoskav
det kommer sig därav
att kvinnor är skarn
och Djävulens barn........




Bunden vers (Rim) av papillon
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-19 18:49



Bookmark and Share


  halmstrå
Den stackars profeten!!
Han får ta en kvigas juver, vränga det ut och in och ... tja, fantisera helt enkelt.
2009-12-19

  Nanna X
kul tanke, bockfot med skoskav, det måste vara en något så när civiliserad djävul då.
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

papillon