Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tidpunkter från nedan.




Han sa:



I timmar finns sekunder.


Möt dem var och en som stavelser

I ditt andetag.




Och jag följde nektar till korg

och jag blåste maskrosvingar


över hela livet.


















Jag ville andas.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-19 19:10



Bookmark and Share


  Uppfångad
Denna var helt fantastisk
En av de bättre jag läst från dig
och det säger inte lite

applåd!
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP