Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emelie i ljus.


Hopp.






Ibland, som då.

Brände tidvågorna bakåt och
där gryningstimman vankade av och an

kom natten i svartaste antågande.

Jag brann där jag springandes mötte

det mörkaste av allt.



Kring mörkergårdar söker, hastar

illaskuggan.

Jag tittar ner på den från himlavalvet, där jag gungar

gryning.

Hon och jag skugga, hon och jag.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-19 20:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktigt bra den här
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP