Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gjort och ogjort

Vilken underbar värld
med toppar och dalar
frossar i galenskap
i denna bittra dimension
en dimension av vrede
men också av kärlek
Denna obegåvade kombination
Som gör en rädd för morgondagen
Ens bittra beslut
i tidens avgrund
beslut som aldrig kan bli gjorda
ogjorda
Som håller mig vaken om natten
Vill inte se
Vill inte minnas
Som man förtvinas.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 558 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-21 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla