Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågan

Renast i livet
är den villkorslösa kärleken
den innre brinnande lågan
aldrig ska den slockna
låt den brinna
ty aldrig försvinna.

Jag vill inte slockna.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 523 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-04 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla