Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer alltid älska dig!

Som en vind susa du föbi
som en fågel viska du i mitt öra
du gav mig din morgon
men lika snabbt var du åter borta
vart tog du vägen
vart kan jag åter finna dig
var det en vaken dröm
eller en sovande mardröm
Ty du är min ljuvliga drog
du är ljuset
du är mörkret
I allt gott
finns också något ont
Jag önskar att lyckan
kunde vara förevigt
men då lyckan är en färskvara
och du är en fågel
kan jag inte hålla dig fången.

Så flygg iväg
jag kommer aldrig glömma din ljuvliga famn
Min älskade.
Din trogna.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 759 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-18 04:13



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
Ljuvligt! :) Keep it up. Läs mitt senaste på facebook, kan inte lägga upp fler här innan jag betalt dollar till dom :P
2010-08-26

  En strimma av guld
Det är som att se dig i de bästa skrivande stunderna så som de första gångerna när jag läste dig. Tack för en mycket fin dikt.
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla