Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighet

Idag

imorgon

spelar ingen roll

tiden är

oändlig




Fri vers av ia VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2005-10-24 12:24



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
När jag läser detta och applicerar det på mig
så är tiden minst sagt oändlig. Jag vet inte riktigt om det
är det du menar med denna texten.

Jag leker med orden i din text och bollar runt...för att ge den en annan innebörd...så att "spelar ingen roll" appliceras på tiden..(kanske du också gör).

Idag
imorgon
spelar ingen roll
för tiden
oändlig
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP