Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blotta antydningen om att Israelisk militär skulle ha tagit organ från stupade palestinier kallades för fyra månader sedan antisemitism och utlöste en diplomatisk kris mellan Israel och Sverige....


Sanningen sipprar ut...........

Militära israeliska rättsläkare medger nu att man tidigare i samband med obduktioner tagit hjärtklaffar, hud och hornhinnor från döda, både israeler, gästarbetare och palestinier. Eftersom sådant organmaterial företrädelsevis tas från unga individer är det inte någon djärv gissning att det huvudsakligen var dödade palestinier som utnyttjades som ofrivilliga donatorer. Syftet var enbart gott men något medgivande från anhöriga inhämtades aldrig, och man ansträngde sig aktivt för att dölja ingreppen.
Det senkomna medgivandet ackompanjeras med försäkringar att detta skedde för tio år sedan, alls inte nu..........

Jaså minsann - det där tycker jag mig ha förr - "så var det då, ytterst beklagligt, lagstiftningen var luddig. Men nu är det helt annorlunda."

Den israeliska jämmerkören över all orättfärdig "antisemitisk" kritik låter efter detta ännu mindre övertygande och de svenska hjälptrupperna kan kanske vara så snälla att förklara hur det låg till med den där antisemitismen i Aftonbladet.......




Prosa av papillon
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-22 16:23



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Tydlig och välmotiverad text. Hur länge ska israelkramarna (i ex. svensk media) få fortsätta m sitt nys? Gissningsvis är en av motorerna i de brösttonerna skam.
2009-12-26

  Mr Lindemann VIP
Ja, lite märkligt är det
2009-12-23

  halmstrå
Nej men det är ju klart att brottslighet är sånt man sysslade med förut.. aldrig nu. Jag känner ingen som skulle erkänna ett pågående brott... varför skulle politiker eller militära ledare vara annorlunda än vanliga tjuvar?
2009-12-22

  Monika A Mirsch VIP
bra papillon - palestinierna i sitt fängelse i Gaza, i Jerusalem, i Västbanken, i Libanon - deras öde är obeskrivbart - över 60 år utan medborgarskap utan rättigheter, ett helt folk - de behöver oss fredsarbetare på alla plan i dag och så länge som dessa orättigheter fortgår och inte minst barnen och de unga - hur många generationer är det.....?
2009-12-22

    papillon
Svenna - det där är att spela regimen rakt i händerna. Det är inte "judarna" som är de felande, det är en skurkregim som med benäget stöd av USA och många andra stater avleder all kritik mot sig själv som "antisemitism". Din kommentar är, utöver att den är osaklig, precis vad den regeringen älskar.
2009-12-22

  vera gade VIP
Läs den israeliska författaren Amos Oz - fick "nästan" Nobel-priset...
2009-12-22

  vera gade VIP
Svenna- det är inte judarna det rör sig om- det är staten Israels nuvarande regering! Hur länge;-((?
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

papillon