Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lovar dig!

 

 

Jag lovar dig
Allt jag inte kan hålla
och lite lite till
lämnar allt av mig
bara du säger att du vill

Jag lovar dig
att aldrig mera ljuga
mer än i vitt
Jag frågar bara nu
vill du ha och ge mig av ditt

Jag lovar dig
allting igen och igen
när jag smeker dig så tyst
och varje del av dig
lovar jag ska bli rörd och kysst

 

©Lars09




Fri vers av Gryft
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-22 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft