Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötte en bekant idag, han hade hört mycket skitprat. 




Brev till en ynklig stackare

Tänk att du fortfarande pratar skit om mig efter 8 år! Jag som valde att leva ärligt till skillnad från dig. Men det är väl det du inte orkar med, för i jämnförelse mellan oss två så blir du desto uslare. Nej , jag bryr mig inte för jag vet vem som är falsk av oss två. Det är då inte jag. Du stod väl inte ut med min renhet för då blev din svärta desto tydligare. Ju mer skit du pratar om mig trots så många år, desto större skuld och skam bär du på. Om du kan känna och erkänna skam. Det är nog så att du måste skydda dig själv genom att få andra att verka dåliga. Men du, det är svårt. Jag har genomskådat dig och det tror jag att många i din närhet också gjort.  Så kämpa på med att förtala mig, jag minns ändå dina ord om mig en gång i ett svagt ögonblick -Dig visste man åtminstone var man hade. Jag tror att du är ensam och rädd. Så jag kan inte ens bli arg. Jag tycker bara synd om dig för du är en stor förlorare i det här livet och kommer alltid att stå ensam utan riktiga vänner. För att få riktiga vänner måste man själv vara en vän att lita på. Men du är falskheten själv och skulle kunna sälja din mamma om du behövde. Såna som dig ska man ha så lite som möjligt att göra med och jag är glad att jag sluppit ifrån dig. Så fortsätt prata skit om mig till de som orkar lyssna. För du avslöjar bara dig själv som den skitstövel du är.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Trädflickan
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-23 00:01



Bookmark and Share


  blaite
Visst ere skönt att bytta hat mot att tycka synd om någon istället..Skön text
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan