Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LassO tycker att det daltas - därför en nypublikation av denna text som handlar om just detta


Inget jävla daltande här inte!!

Elaka gossar
retades med Elisa,
en knarrig profet

"Skallige gubbe!"
så ljöd deras fräcka hån-
profeten blev sur

Han frammanade
två björnar som rev ihjäl
fyrtiotvå barn

ja, så gick det till,
inget jävla dalt inte,
det var tider, det!

Men Elisa var
ovanligt vrång, till och med
bland profeterna




Fri vers av papillon
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-25 10:19



Bookmark and Share


  halmstrå
Ja men man måste till Elisas försvar också säga att barnen han lät björnen riva ihjäl var rätt obehagliga, och antagligen skulle växt upp till riktiga despoter.
Vilket får mig att tänka att ...Om man skulle ha ihjäl alla som retas och bär sig åt så skulle jorden strax befrias från människor. Och bli en fredlig plats.
Bortsett från att björnar och Lejon nog skulle fortsätta äta....
typ.
2009-12-31

  Nanna X
det här var mystiskt och intressant
2009-12-31

  LassO
Oj jag vart med i förtexten med, tackar och bugar.. ;=) såg inte det förrän nu
2009-12-25

  LassO
hehe och såna som du älskar att hitta sånt i den boken ;=)
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

papillon