Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annandag jul -09








Tiden vill ingen illa
stanna en stund
bli tyst


lyssna vad ditt hjärta
har att säga
hör dina egna ord
och bli lugn




Fri vers av Bim
Läst 368 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-12-26 11:52



Bookmark and Share


  Rachel Roth
håller med Tothem, denna är så fin...! och öm
2009-12-31

  © anakreon VIP
Önskar dig en lika god fortsättning!
Carl-Erik
2009-12-26

    Maria Malm
Ord som lyser upp hjärtat. Urfin.
2009-12-26

  Tothem
Med få enkla ord förmedlar du all visdom. Detta är lysande Bim! Kram
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Bim