Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tar dagar att överleva vet du.


För jag har vila nu
har du känt den har du vilat liv
någon gång?

Jag har fallit alla metrar och jag har stannat, ibland vill sig livet så

om jag inte andas andas du då?
så ge mig denna stund av levnad som färgkritor i ett block

jag ska måla vilsamma färger
det vet du.







Och jag ska vänta vinterstormar.



det har ju jag alltid gjort.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-26 23:36



Bookmark and Share


  Trädflickan
Vacker.
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP