Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Outgrundliga tankar.

 

Outgrundliga tankar,

i ett långgrunt liv.

 

Ingen känslomässig föränding ankras,

ty botten är som kvicksand.

 

Och simma kan jag inte heller,

så jag sugs ner och blir glömd.

 

Det kanske är det bästa.




Fri vers av Kape
Läst 441 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-28 00:01



Bookmark and Share


  eelinpersson
fint du.
du skriver sällan nu.
det ogillar jag starkt.
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape