Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övernaturlig

flyger

svävande
utan vingar
på dina ord
ovan moln
tankefri

osannolikt




Fri vers av ia VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-29 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP